Tags

, , , ,

Boken på ventI dag er det en ny Boken på vent hos Beathes bokhylle. Denne uken var jeg i veldig tvil om hva jeg skulle velge, ettersom jeg føler jeg har så mange uleste bøker av Boken på vent bøkene. Det må jo være sånn at jeg faktisk leser de bøkene jeg skriver om og!

Men så så jeg i bokhyllen min en Joyce Carol Oates bok jeg fikk for ikke så lenge siden. Den heter Karthago og handler om en ung jente som forsvinner i Adirondack-fjellene. Det hørtes ut som en fin bok å ta med seg på juleferie, så det skal jeg kanskje gjøre. Den store julebok utvelgelsen er ikke foretatt enda, selv om bøker har vært oppe til nominering. Det er omstendelig å velge ut bøker til jul ser du!

KarthagoFra forlaget:

Når en tenåringsjente forsvinner i Adirondack-fjellene, rystes den lille byen Karthago i grunnvollene. Mens faren, Zeno Mayfield, og andre frivillige leter utrettelig etter den savnede Cressida, oppdages det en mistenkt som står Mayfield-familien ubehagelig nær: Den dekorerte Irak-veteranen Brett Kincaid, som inntil nylig var forlovet med Cressidas vakre storesøster. Mens bevismengden mot den krigsskadde korporalen øker, må Mayfield-familien ta inn over seg at Cressida kan være tapt for dem for alltid – og at hun kanskje var det allerede lenge før hun forsvant.