Tags

, , , , ,

2014 giveawayDet nærmer seg oktober og fødselsdagen min og da fikk jeg lyst til å feire litt. Det er like gøy å gi bort gaver som å få dem, så jeg har satt sammen tre premier og vil dele dem ut til tre av dere som kommer innom her og som jeg setter så stor pris på! Jeg har sett i hyllene mine etter bøker jeg selv liker og har prøvd å sette sammen tre fine premier som representerer min egen smak. Jeg vil trekke hvem som får hva, og om du er en av vinnerne, 1. oktober. Dessverre var jeg litt sent ute med å bestille noen av tingene slik at jeg ikke har fått alt enda. Så flere av bildene er butikkbilder, og jeg skal prøve å bytte dem ut etterhvert som tingene kommer. Det er ingen første og andreplass, men jeg har gitt premiene hver sitt tall, så det blir lett for deg å si hvilken du ønsker deg.

Premie 1

2014 gave 1I denne premien finner du et boknett og bøkene Alma Whittakers betydelige oppdagelser av Elizabeth Gilbert, Perfekt av Rachel Joyce og Rebecca av Daphne du Maurier.

Premie 2

Docto who 2Doctor who 3Doctor who 1

 

 

 

 

 

 

 

I denne premien finner du boken Doctor Who: 11 doctors, 11 stories, et Tardis krus og et klokkesmykke.

 

 

 

Premie 3

Uten navnHunger games 3Uten navn2

 

 

 

 

 

 

 

I denne premien finner du en Hunger games t-skjorte, boken The Hunger games tribute guide og et Mockingbird smykke.

 *****

 

 

Reglene er som på de fleste giveawayer tror jeg:

  • Legg igjen en kommentar om du blir med, og skriv gjerne om du helst ønsker deg premie 1, 2 eller 3. Det gir 2 poeng. (Så skal jeg gjøre så godt jeg kan med å oppfylle ønsker).
  • Legger du deg til som følger av Betraktninger på Facebook, eller er du det allerede, får du 2 poeng til.
  • Deler du giveawayen på Twitter eller Facebook, får du 3 poeng.
  • Og til slutt: Hvis du skriver om giveawayen på bloggen din får du 5 poeng til.
    (Skriv gjerne i kommentaren hvor mange poeng du tar.)