Tags

, , ,

Boken på ventDet er en ny tirsdag og jeg vil igjen delta i Boken på vent hos Beathes bokhylle.

I dag har jeg det litt travelt, eller rettere sagt akkurat nå. Jeg har bedre tid senere i da. Jeg venter på at mor skal plukke meg opp for å gå på strikkekafe. Jeg regner med den yngste søsteren min også skal være med. Det er noen damer i kirken som organiserer det hele og det bruker være veldig gøy. Men det betyr også at jeg kommer og besøker bloggen din etter at jeg er kommet hjem igjen.

Min bok på vent i dag har jeg ikke fått enda, men jeg vet den er på vei. Den heter Operasjon Sjølvdisiplin og er skrevet av Agnes Ravatn. Jeg har lest Fugletribunalet og Folkelesnad, så det blir fint med en ny bok av Ravatn.

operasjonsj¿lv-9788252186673.inddFra forlaget;

Sjekkar du Facebook på mobilen mens du les godnatthistorier for ungane? Har du konsentrasjonsvanskar og manglande impulskontroll? Ikkje-eksisterande treningsvanar og eit kosthald lagt opp etter innfallsmetoden? Då er denne boka for deg!

Mangel på sjølvdisiplin er eit problem stadig fleire merkar på kropp og sinn. Slik var det òg for forfattar Agnes Ravatn, som i mange år var ein kronisk utsetjande internettslave, med frynsete livsstil og altfor høg kvilepuls. Heilt til ho bestemte seg for å ta eit grep. Resultatet er ein vitskapleg fundert og praktisk guide til korleis du kan gjenvinne viljestyrke og sjølvkontroll. Operasjon sjølvdisiplin er ei gjenkjenneleg og underhaldande bok spekka med råd om korleis du kan bryte dårlege vanar, arbeide konsentrert, få gode rutinar, og meir fritid utan dårleg samvit.

Boka passar like godt for studentar og folk i kontoryrke, som for deg som har vondt for å knyte på deg joggeskoa, eller har ein hang til å småete.