Tags

, , , , ,

Juletre 2013I dag er det endelig julaften og alle forberedelsene er ferdige. Vi skal ha 8 til middag og 10 til kaffe i dag så stuen vil bli full av liv. Ikke minst kommer sønnen min med barnebarnet mitt og det er den vakreste julen for meg.

I morgen kommer det 6 til kaffe, men da har vi pysjamasparty med vafler og snop, og filmkveld etter at vi har fått barnebarnet mitt til sengs. To av de som kommer er gutter på 15 og 17 og vi prøver å gjøre noe som er kjekt for dem.

På 2. dag skal vi til lunsj til søsteren min. Deilig å komme seg ut og å gjøre noe annet. Og på fredag skal jeg på jobb.

Jeg tror alltid at jeg skal få lest så mye når jeg har fri, men ser at i denne julen blir det ikke mye tid til lesning. Jeg skal få med meg noen sider av boken jeg har på nattbordet (Frostrøyk av Frode Eia Larsen), og siden boken jeg har på Kindelen (Brother Odd av Dean Koontz) er så spennende så må jeg prøve å få noen friminutter med den og.

Jeg håper du har en nydelig dag og at dine juleønsker vil bli oppfylt. Jeg ønsker deg fred, kjærlighet og varme og en riktig

God-jul