Tags

, , , ,

Verdens maratoner er en oversikts guide over det som er regnet som verdens 50 beste maratoner. Den forteller deg om historien til de ulike løpene, gir deg påmeldingsfristen, hva du kan se når du er på de ulike stedene og hvem du skal kontakte for å melde deg på.

En super guide for alle som kunne tenkt seg å dra ut i det store utland for å løpe en maraton. De 50 mest spektakulære maratonene inkluderer blant annet: New York, norske «Midnight Sun», russiske «White Nights», London, Den kinesiske mur, Tokyo, Sydney, Auckland, Beijing, Barcelona, Frankfurt, Rio de Janeiro, Reykjavik, Loch Ness, Paris, Hamburg, Athen, Istanbul, Nordpolen, Boston, Niagara Falls og Havanna.

Begivenhetene i guiden passer alle typer løpere. Her er masseløp i storbyer, naturskjønne løp i ørken, på kystveier og i historiske omgivelser – og en sjanse til å løpe i en mengde land på alle kontinenter.

Jeg blir fristet til å reise når jeg leser denne boken, og det tror jeg også vil gjelde for dem som er glad i å løpe! Boken har jeg fått av Aller forlag.