Tags

,

Jeg liker lister. Ganske så enkelt. Og da jeg så flere bokbloggere organisere lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken, var det en type liste som var midt i blinken for meg. Det er fint å kunne gå tilbake og se på lesemønsteret mitt. Det vanskeligste med disse listene er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Det har vært en ganske travel uke, men likevel en fin leseuke. Det har snødd og blåst ute og da er det koselig å krølle seg sammen med en bok inne. På lørdag tok drømmemannen og jeg fatt på skranken på jobb. Den ble pusset ned, oljet og grundig vasket før den ble satt på plass. Jeg er på jobb nå og synes fargen ble veldig bra da den tørket.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Enchanted glass – Diana Wynne Jones
 • Vi dør så sakte – Ruben Eliassen
 • Lenket – Christopher Grøndahl
 • Helt nydelige katter – Helen Exley
 • Dårekisten – Christopher Grøndahl
 • Bibelen i tegninger – Mike Maddox
 • De som arver jorden – Ruben Eliassen
 • Englemakersken – Camilla Läckberg
 • Herlig uærlig – Ally Carter
 • Heksenes hevn – Joseph Delaney
 • Vokterens forbannelse – Joseph Delaney

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Lenket – Cristopher Grøndahl
 • Dårekisten – Christopher Grøndahl

Bøker jeg leser nå:

 • Et sted i nærheten – Cecelia Ahern
 • Artemis Fowl og Atlantiskomplekset – Eoin Colfer
 • Hvis du får dette brevet – Sarah Blake
 • Mørke gjerninger – Stacia Kane

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • John Constantin Hellblazer – X antall
 • Sjebnesøstrene – Eleanor Brown
 • Reisen hjem – Lori Lansens
 • Idas dans – Gunnhild Svenning Corwin