Tags

, ,

Jeg liker lister. Ganske så enkelt. Og da jeg så flere bokbloggere organisere lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken, var det en type liste som var midt i blinken for meg. Det er fint å kunne gå tilbake og se på lesemønsteret mitt. Det vanskeligste med disse listene er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Det har vært en kald uke, med snø, uten at jeg har vært noe særlig ute. Inne har jeg kost meg med en god bok, Zelda på Wii og varm kaffe. Denne uken skal jeg prøve meg på noe helt nytt og holde bokkafe i biblioteket. Klokken 18, torsdag kveld skal jeg presentere bøker og servere gulerotmuffins og kaffe. Forhåpentligvis er der noen som vil komme. Statusoppdatering neste mandag…

Bøker jeg leste forrige uke:

 • M is for magic – Neil Gaiman
 • The best American comics – Neil Gaiman
 • Måneskinnslandet – Gunn Hild Lem
 • Mary Shelley’s Frankenstein – Lloyd S. Wagner
 • Stitches – David Small
 • Søstrene Boleyn – Phillippa Gregory
 • Store forventninger – Charles Dickens
 • Blomstenes hemmelige språk – Vanessa Diffenbaugh
 • Bitrere enn døden – Camilla Grebe

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Søstrene Boleyn – Phillippa Gregory
 • Blomstenes hemmelige språk – Vanessa Diffenbaugh
 • Store forventninger – Charles Dickens

Bøker jeg leser nå:

 • The Postmistress – Sarah Blake
 • Et sted i nærheten – Cecelia Ahern
 • Vi dør så sakte – Ruben Eliassen
 • Den store Bibelen i tegninger – Mike Maddox
 • Enchanted glass – Diana Wynne Jones

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • John Constantin Hellblazer – X antall
 • Sjebnesøstrene – Eleanor Brown
 • Lenket – Christopher Grøndahl
 • Dårekisten – Christopher Grøndahl