Tags

, ,

Rufsetufsa har vært så snill å gi meg en Beautiful blogger award! Tusen takk!

I forbindelse med awarden er det noen spørsmål jeg må svare på (jeg synes spørsmål er morsomt!) og her er mine svar:

1) Ta opp nærmeste bok og slå opp på side 18, linje 4. Hva står det der? Min nærmeste bok er første bind av Somerset Maughams Livets lenker. På side 18, linje 4 står det: «Smakte skalken?» spurte onkelen. En fantastisk morsom linje når en tar den slik ut av sammenhengen!

2) Hva er det siste du så på TV?  Det var The Big Bang theory i går kveld.

3) Bortsett fra datamaskinen, hva hører du nå? Mannen min som prater i telefonen! Jeg er akkurat kommet hjem fra jobb og det er godt med litt stillhet.

4) Når var du sist ute, og hva gjorde du da? Ute, hva er det? Vel, jeg var sammen med sjefs- og ledergruppen på min manns jobb for noen uker siden. Vi var først på en Mongolsk restaurant og så på revy med Han Innante. For dere som er fra et sted utenfor Rogaland kan jeg bare si at han er fantastisk morsom, men også med en lokal humor.

5) Hva har du på deg nå? Nålestripet svart bukse og en svart og hvit genser + et langt turkis smykke (Har ikke skiftet etter jobb).

6) Hva var den siste filmen du så? Nå måtte jeg tenke meg om både vel og lenge. Det er en god stund siden jeg var på kino. Så det siste jeg så var hele Star Wars serien som er lagret på vår PVR-dekoder.

7) Skulle du kunne overveie å flytte til utlandet? Ja, absolutt. Jeg kunne feks godt tenke meg å bo noen år i England eller USA. Varme land frister også. Hadde det ikke vært for det faktum at vi er foreldre og besteforeldre så hadde vi nok prøvd oss på noen år i utlendighet. Men å reise fra sønnen og barnebarnet vårt og bare få se dem ett par ganger i året er mer enn hjertet mitt tåler!

Jeg sender awarden og spørsmålene videre til:

  1. Dagdrømmeren
  2. I wanted to lend you my hand
  3. Ulinka