Tags

, , ,

Tonje fra bloggen Dagdrømmeren og bloggen Ulinka har begge gitt meg «I love your blog» award. Tusen takk til dere begge to! Det betyr en masse for meg å bli satt pris på av to bloggere jeg er så glad i å følge!

Reglene er slik:
– Lenk til den som ga deg awarden
– Besvar spørsmålene
– Gi prisen videre til ti bloggere

Her er mine svar:

1. Hvorfor startet du å blogge?
Jeg begynte faktisk å blogge som et resultat av kurset 23ting, som er et kurs i sosiale medier. Jeg ble påmeldt kurset sammen med en gjeng andre på jobb og målet var å få bibliotekarene litt mer oppdatert på sosiale medier. Vi måtte opprette og skrive på en kursblogg mens kurset varte og jeg syntes det var så kjekt å blogge at jeg fortsatte da kurset var ferdig.

2. Hvilke blogger følger du?
Jeg følger egentlig veldig mange blogger. Jeg leser mest bok og dikt blogger, men liker også å lese om interiør, strikking, reiser og bloggere som skriver om sitt eget liv.

3. Favorittmakeupmerke?
Isa Dora, absolutt!

4. Favorittklesmerke?
Jeg har egentlig ikke noe favorittklesmerke. Jeg handler ofte på tilbud og som oftest på KappAhl, men stikker gjerne innom andre klesbutikker også.

5. Ditt må-ha make-up produkt?
Uten tvil Falsh Lash Effect Mascaraen til Max Factor.

6. Favorittfarge?
Min favorittfarge er lilla. Men jeg er også glad i brunt, rosa og svart, når det gjelder klær. I interiør liker jeg best hvitt, beige og grått.

7. Parfyme?
Min favorittparfyme er Classique fra Jean Paul Gaultier, den passer meg helt perfekt!

8. Favorittfilm?
Jeg liker veldig mange forskjellige typer film, kanskje utenom de tristeste dramafilmene. Jeg tror nok min favorittfilm trilogi er Ringenes Herre, men det er flere andre filmer jeg også godt kan se om igjen. Jeg hadde nettopp en Star Wars film-maraton kveld og setter gjerne på en Harry Potter film, eller en film regissert av M. Night Shamalaya.

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Åh, det er mange land det! Høyest på ønskelisten nå står likevel New York. Det høres ut som en fantastisk by å besøke, med så mange kulturer samlet i en by blir det nesten som en jordomseiling.

10. Still det siste spørsmålet ditt selv: Hvordan velger du hva du skal skrive om?
Bloggen min var tenkt som en ren bok blogg og jeg skriver ofte om bøker jeg akkurat har lest eller bøker jeg er veldig glad i, så den delen kommer av seg selv. Men jeg er også opptatt av miljøvern, musikk, internett i seg selv, spill, tegneserier, humor og i dikt, så endel av det vil vise seg igjen i bloggen min. Det blir igrunnen slik at jeg skriver om det jeg tenker på, uansett om det er bøker eller noe annet.

Ti blogganbefalinger: I love your blog

For utenom Dagdrømmeren, som skriver en av mine favoritt blogger, ønsker jeg å gi awarden videre til disse fantastiske bloggene: Vil du besøke flere av mine favoritter, kan du se i kolonnen til høyre.

Til Helga Kanskje
Ulinka
Lesehesten fra Sørlandet
Landsbyjenta
Anettes bokboble
Christine leser
Ask for answers
Jeg leser
Annebloggen
Heksehobby