Tags

, ,

Jeg har funnet et nytt flott pek og klikk spill (eventyrspill); The Dream Machine. Spiller handler om Victor som akkurat har flyttet inn i en ny leilighet med sin gravide kjæresten Alicia. I begynnelsen møter vi Viktor på en øde øy og det er ikke før vi har løst oppgavene på øya at vi finner ut at Victor drømmer. Alt er nemlig ikke helt som det skal være i den nye bygningen. I det første kapitlet finner Victor et brev fra den forrige beboeren som advarer mot det som skjer i leiligheten og under gulvet på soverommet en elektrisk duppe ditt som styrer et kamera.

Det første kapitlet er gratis, kapitel to er klart og kan kjøpes. Men så må vi dessverre vente til mars for å spille videre på dette fantastiske spillet.

Dagbladets spill anmelder skriver:

Alle som har sett «Inception», eller for den saks skyld husker sine egne drømmer, vet at det ikke alltid er så greit å forholde seg til drømmeverdenen – men i «The Dream Machine» er nøttene temmelige streite eventyrgåter der du må bruke ting du har plukket opp sammen med de små grå for å komme videre. Selv om ikke spillet er av det vanskeligste slaget, er det likevel en drøm å oppleve dette svenske eventyret. Ikke minst skaper den vakre, animerte grafikken og det svevende lydsporet en stemning som vi gleder oss til å se fortsettelsen av.

The Dream Machine er laget av de to svenske spillskaperne Erik Zaring og Anders Gustafsson. Selve grafikken er bygget opp av leire, papp og bilde for bilde fotografering. Resultatet er et imponerende vakkert og spennende eventyrspill.