Tags

, , ,

I dag har vi endelig åpnet Varhaug bibliotek etter å ha vært stengt siden mai i fjor. Varhaug barneskole, og derfor også biblioteket (som ligger på skolen) har blitt bygd om og renovert. Vi har brukt lang tid på å flytte inn og få alt på plass så det var en god følelse å endelig åpne! Det er en del ting som ikke er helt klart, vi venter på en ny skranke, strøm til pc’er i skranken og installering av bruker-pc’er men det ble nesten glemt i gleden over endelig å være i gang igjen!!

Vi hadde en flott åpningsdag med masse folk og var så heldige at bibliotekvaktene (6. og 7. klasse elever som hjelper til i biblioteket en dag i uken hver) hjalp oss med boksalg, laging av bokmerker og klargjøring av bøker.  I tillegg sang skolekoret før dørene ble åpnet klokken 14.00. Resten av skolebibliotekarene i kommunen brukte også en del av skolebibliotekarmøtet til å komme og se det nye biblioteket, det satte vi veldig pris på!