Tags

,

chatJeg bruker ofte MSN for å prate med både familie og venner. Som regel med webkamera og overføring av bilde, men også som bare tekst. MSN er en lettvint og oversiktlig måte å holde kontakten med andre på.  Mitt .net passord er astridterese(a)hotmail.com.

Facbookchatten har tatt over litt av det MSN chat var før. Fordi mange av de jeg chatter med også her på Facebook er det fort gjort å hente dem frem når vi begge er logget på. Det mest negative med Facebook chat er at chattevinduet er så lite, med andre ord er det ikke så oversiktlig som MSN.

Google Talk er forsåvidt også en grei chat. Jeg synes vinduet er lite men har ikke brukt GT så mye – det er ikke mange av vennene mine som har GT.

Jeg logget meg på Meebo og la til de ulike adressene mine. Meebo så greit ut men jeg føler ikke jeg trenger enda et sted å chatte på eller et sted til å samle adressene mine.