Tags

, ,

I dag fikk jeg en kjempehyggelig melding fra Synne som har bloggen Lesehesten fra Sørlandet. En award! Nærmere bestemt Cherry on top award. Tusen takk Synne!

Cherry on top award er en premie for «beautiful blogs» som går som et slags kjedebrev fra blogger til blogger (denne awarden får «omtrent 373 000 resultater» på Google!). Reglene er som følger;

1. Takk den du fikk prisen av.
Tusen takk, Synne!

2. Kopier prismerket til bloggen din.
Se over.

3. Fortell om 3 forfattere du regner blant dine favoritter, og nevn en yndlingsbok per forfatter.
Hmmm… bare 3 er ikke lett, men;

  1. Stephen King – Det mørke tårn må jo være med. Dette er strengt tatt en serie, men… Jeg slukte dem første gangen jeg leste dem, har nå kjøpt dem og gleder meg til å kunne lage eselører og blyantmerker jeg kan komme tilbake til. (For å lese favorittscener om igjen!)
  2. Charles Dickens – Bleak House. Jeg kom over denne boken i en henvisning i Stephen Kings Black House, noe som falt sammen med at jeg innså jeg hadde lest altfor få klassikere. Denne boken overbeviste meg om at Dickens måtte jeg lese mer av. En fantastisk bok som viste meg veien til et fantastisk forfatterskap.
  3. C.S. Lewis – Legenden om Narnia. Dette er også en klassiker, og en bok du ikke kan komme utenom. Den er full av metaforer og allegorier men kan også leses som en ren eventyr-fortelling.

4. Send prisen videre til 5 mottakere som du føler fortjener den.
Jeg gir prisen videre til fem bloggere som jeg leser ofte/nesten hver dag:

  1. Knirk
  2. Vibekebloggen
  3. Dagdrømmeren
  4. Anettes Bokboble
  5. Landsbyjenta