Tags

,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Nå er det tidlig søndag morgen og jeg glemte å legge ut smakebitene i går kveld, som jeg vanligvis gjør. Men bedre sent enn aldri er det noe som heter. Vi har seminar i kirken denne helgen og i går kveld var vi invitert til mat hos noen venner. Så da datt det helt ut for meg.

Jeg leser flere bøker om gangen, slik jeg også vanligvis gjør. Men nå har det stoppet litt opp i lesingen, så jeg tror jeg trenger en ny bok å lese. Det bruker å hjelpe når jeg ikke får lest så mye. Boken jeg har valgt heter Ensom er den som ikke er én for noen og er skrevet av Vibecke Groth. Jeg er svak for denne typen titler, så jeg håper boken er like bra som tittelen.

Smakebiten er fra begynnelsen:

Ensom er den som ikke er nummerEr vi på vei inn i en liten krise? Vi har hatt våre vanskeligheter med gjevne mellomrom gjennom årene. Alle har vel det= Det er som om forhold etter som årene går blir slitt, tynnslitt og for mange til slutt utslitt. Som en gammel sokk. Hver gang det har vært i ferd med å gå hull på vår, har en av oss tatt frem stoppenålen, og stoppingen har ikke bare tettet det som var tynnslitt, men reparert alt, i hvert fall for en stund. Det har vært som om vi begge først har forstått hva vi hadde når vi har vært i ferd med å miste det.

I dag må du legge linkene i kommentarfeltet. programmet der dere legger inn linker i, virker ikke!