Tags

, , , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Denne helgen bare leser jeg og gjør ikke mye annet. Jeg har covid-19 for andre gang! Snakk om uflaks. Jeg er vaksinert og alt det, men har likevel klart det kunststykket å bli smittet to ganger. Jeg er ikke mye syk, bare forkjølet og sliten. Så det beste jeg kunne tenke meg var å sende mannen min på biblioteket for å hente en stabel med bøker. Nå skal en jo bare være hjemme fire dager, sist jeg var syk var det ti dager. Men jeg har tenkt å utnytte disse fire dagene godt.

Jeg leser bøkene om Jack Reacher av Lee Child. Først leste jeg den første; Syndebukk, før vi så begge filmene med Tom Cruise. Så så vi den nye Jack Reacher serien på Amazone Prime. Den nye serien er virkelig bra, og noe helt annet enn filmene. Bøkene liker jeg også virkelig godt. Det er litt forskjell på akkurat hvor godt, men alle er veldig spennende. Jeg har valgt ut en smakebite fra bok to; Die Trying (Fellen).

FellenPeople, Reacher was certain about. Dogs were different. People had freedom of choice. If a man or a woman ran snarling toward him, they did so because they chose to. They were asking for whatever they got. His response was their problem. But dogs were different. No free will. Easily misled. It raised an ethical problem. Shooting a dog because it had been induced to do something unwise was not the sort of thing Reacher wanted to do.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter