Tags

, , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Denne helgen har jeg faktisk fri fra alle forpliktelser. Det er ikke så ofte det skjer, så da er det deilig å kunne være litt ansvarsløs. Vår utskeielse denne helgen var at vi satt opp til halv 2 på fredag og så «Den som dreper – Mørket» på Viaplay. Kanskje ikke den store utskeielsen, men jeg kan ikke være sent oppe hvis jeg skal gjøre noe viktig dagen etter. Da blir jeg så trett. Men det er deilig når man har en fridag hvor man kan sove lenge hvis man vil.

I dag må jeg innom mor en tur, men ellers har jeg tenkt å lese litt. Jeg er akkurat ferdig med The Space Between Worlds av Micaiha Johnson. Det er en fantastisk bok som anbefales sterkt! Og skal gjøre meg ferdig med Heksejakten av Stacey Halls som jeg hadde smakebit fra sist. Når jeg er ferdig skal jeg begynne på Odd Thomas av Dean Koontz. Jeg har lest serien om Odd Thomas på engelsk, og har dem som ebøker på Kindelen min. Men så en dag kom jeg over en av bøkene på norsk. Da fikk jeg virkelig lyst til å se hvordan de er på mitt språk og bestilte dem på biblioteket. Jeg gleder meg til å begynne på den første og håper det er en god oversettelse!

Smakebiten er fra begynnelsen og du får den både fra den norske utgaven, og den engelske:

Odd ThomasJeg lever et uvanlig liv.
Mede det mener jeg ikke å si at mitt liv er bedre enn ditt. Jeg er sikker på at livet ditt er fylt med så mye glede, ynde, undring og varig redsel som noen kan ønske seg. Når alt kommer til alt, er du jo et menneske, akkurat som jeg, og vi vet hvilken glede og gru det er.
Jeg mener bare å si at livet mitt ikke er typisk. Det skjer eiendommelige ting med meg, ting som vanligvis, kanskje aldri, skjer andre.

I lead an unusual life.
By this I do not mean that my life is better than yours. I’m sure that your life is filled with as much happiness, charm, wonder, and abiding fear as anyone could wish. Like me, you are human. after all. and we know what a joy and terror that is.
I mean only that my life is not typical. Peculiar things happen to me that don’t happen to other people with regularity, if ever.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter