Tags

, , , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg har kommet så langt i lesingen av Agatha Christie at jeg strever med å finne bøker. Noen av dem er ikke gitt ut i Norge hverken på norsk eller engelsk, og da finnes de ikke på norske bibliotek. De er også så gamle at de ikke nødvendigvis finnes som ebok til Kindelen. Så det kan være at jeg vil ende opp med noen jeg ikke får lest. Det er spesielt en diktsamling og noen skuespill jeg leter og leter etter, men også en novellesamling. Men jeg har ikke gitt opp helt enda.

Det har snødd her, det skjer ikke så ofte. Så jeg sitter med pledd rundt meg og leser. Hunden min vil gjerne leke i snøen, han elsker snø. Men jeg holder meg inne i varmen. Jeg har nettopp lest Nevernight av Jay Kristoff og elsket den. Nevernight er den første boken i trilogien The Nevernight Chronicles om leiemorderen Mia Convere. Den er full av fotnoter, noe jeg aldri har sett i episk fantasy før. Men det fungerer, spesielt siden det er endel humor i fotnotene. Jeg skrev om Nevernight HER. Men nå skal du få ett par smakebiter:

NevernightThe books we love, they love us back. And just as we mark our places in the pages, those pages leave their marks on us. I can see it in you, sure as I see it in me. You’re a daughter of the words. A girl with a story to tell.

You’ve got the look of a girl who’s no stranger to the page. I can tell. You’ve got words in your soul.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter