Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til flere smakebiter!

Det har vært en utrolig deilig dag i dag. For første gang gikk jeg tur med hunden min uten jakke. Det spretter opp med krokus ute, og i krukker rundt inngangsdører er det påskeliljer og fioler. Det er så fantastisk. Solen har varmet i stuen og, så jeg måtte sette opp hagedøren en stund. Det gjør noe med både kropp og sjel når våren endelig kommer. Spesielt siden den har vært veldig sen i år. Resten av dagen har jeg lest viktorianske spøkelseshistorier. Jeg elsker viktoriansk litteratur og spøkelseshistoriene er virkelig fine. Jeg leser også viktorianske Jane Eyre av Charlotte Brontë og den skal du få en smakebit fra. Men først må jeg spørre mine svenske venner om hjelp.

I Norge ble det gitt ut fire tegneserier fra Isfolket av Margit Sandemo. Men et rykte fortalte meg at det ble gitt ut flere i Sverige. Stemmer det og hvor finner jeg dem i tilfelle? (Gjerne som e-bøker)

They conversed of things I had never heard of; of nations and times past; of contries far away; of secrets of nature discovered or guessed at: they spoke of books: how many they had read!