Tags

, , , , , ,

Tree-of-Books-books-to-readIkke vet jeg hva jeg har rotet meg borti, men plutselig ble listen med leseutfordringer noe lang! Jeg har meldt meg på Labbens Goodreads-lesesirkel, Anitas dikt-lesesirkel, Ingalills biografilesesirkel, Bokhyllelesingen til Hedda og Kaosutfordringen inspirert av Lattermild. Så dette skal bli litt av et leseår!

Jeg skal ha noen eksamener underveis, så det er ikke sikkert jeg kan delta hver måned. Men jeg skal gi de fleste et forsøk.

Noe av det vanskeligste er å velge bøkene på forhånd og finne en hylle der de kan stå for seg selv. Med min impulsive lesetype er det ikke lett å lese bøker etter en liste. Det vil si at de er valgt ut på forhånd. Men jeg skal virkelig gjøre et forsøk. For å holde styr på lesingen har jeg laget en engen fane som heter Utfordringer 2018. Der vil jeg fylle på med bøker og linker etter som jeg får dem klar.

I tillegg har jeg bestemt meg for å lese:

  • 200 bøker
  • 50 tegneserier
  • 30 e-bøker
  • 10 lydbøker
  • 10 klassikere
  • 20 bøker som stod i min bokhyller før 31.desember 2017

Heldigvis kan mange bøker passe i flere kategorier!

stray books