Tags

, , , , , ,

Zelda; Jenter som kommer er det andre albumet med tegneserien om Zelda av svenske Lina Neidestam. Zelda gikk først som stripe i gratisavisen Metro og i det svenske Nemi, før den ble spredt til en rekke svenske og norske aviser. Du finner den også i Pondus og Rutetidbladene. I 2011 skrev Neidestam også tegneserieromanen Maran, som skulle være en feministisk sexserie i folkeeventyrmiljø.

1Zelda blir av forlaget beskrevet som en dame helt uten impulskontroll, med feministiske idealer hun sjelden selv klarer å leve etter. Hun er absolutt også morsom og en antihelt i verden av både feminister og anti-feminister. Jeg har lest noen av stripene i tillegg til dette albumet og lo godt flere steder. Jeg anbefaler deg å se etter denne tegneserien!

2Stripene du ser her er fra aviser fordi historiene er litt lenger i Zelda-bladet. Men humoren er den samme. (Alle bildene blir større når du klikker på dem)
Zelda har jeg fått av Egmont.

3