Tags

, , ,

I dag har jeg vært på strikkekafe i kirken. Det er koselig å samles med kaffe og kake og samtidig sitte og strikke og prate. Strikkekafeen møtes en gang i måneden. Akkurat passe. Men nå skal jeg finne en ny bok på vent til Beathes bokhylle.

Jeg har fått en god del krimbøker i posten i det siste. Og den jeg kanskje er mest nysgjerrig på er Alex av Pierre Lemaitre. Den skal jeg lese så fort jeg er ferdig med Brennemerket av Eystein Hanssen. Jeg leser alltid krim på sengen så det går med noen krimbøker i løpet av et år. Da er det fint å få inn noen nye og ukjente, for jeg vet ingenting om Lemaitre. Akkurat nå leser jeg også krimnoveller og har gitt meg i gang med Døden ved verdens ende som jeg fant på Gjenbruken. Nå ser jeg at Beathe også har valgt seg Alex, jeg tror det vil bli en populær bok.

AlexFra forlaget:

Hvem kjenner egentlig Alex? Hun er vakker. Sexy. Tøff. Er det derfor hun er blitt kidnappet, innesperret og utsatt for det utenkelig?
Overbetjent Camille Verhoeven og hans menn famler i blinde: ingen mistenkte, ingen ledetråd, og håpet svinner fra time til time. Det eneste de vet, er at en kvinne er blitt revet vekk fra fortauet på en gate i Paris og kastet inn i en hvit varebil.
Men når politiet finner ut av hvor hun har vært innestengt, er situasjonen langt ifra den de trodde.

«Alex» er thrilleren som får det til å gå iskaldt nedover ryggen din. Det handler om morderisk galskap og er drevet av en djevelsk logikk. Du legger den ikke fra deg.