Tags

, , ,

Smakebit på søndagDet er sent søndag kveld og vi er akkurat ferdig med å se de fire første episodene av sesong 3 av Person of Interest. Jeg har blitt helt hektet på den serien, og har sett de to første sesongene over de siste ukene. Nå er vi kommet frem til de episodene som går på TV nå, så jeg må finne noe annet å bruke kveldene på. Jeg har selvfølgelig noen bøker jeg leser og det er en fin kvelds-syssel, men det er litt godt å slappe av med gode TV-serier og.

En av bøkene jeg leser for tiden er Overtalelse (Persuasion) av Jane Austen. Jeg hadde egentlig tenkt å lese den på engelsk, men så fant jeg den norske oversettelsen og tenkte det gjorde boken litt enklere. Alt som er enkelt passer bra for tiden. Så Overtalelse er boken du skal få en smakebit fra i dag, flere smakebiter finner du hos Flukten fra virkeligheten.

OvertalelseOg en ting kunne han virkelig takke sitt utseende og sin rang for, ettersom det må ha vært disse to tingene som hadde skaffet ham en hustru hvis karakter var langt noblere enn hans egen kunne sies å være. Lady Elliot hadde vært et fint menneske, klok og elskelig, med en opptreden og en dømmekraft som, om man bærer over med den ungdomsforelskelsen som gjorde henne til Lady Elliot, aldri siden hadde trengt overbærenhet.

Fra forlaget:

Hovedpersonen i denne romanen er Anne Elliot. For mange år siden møtte hun sitt livs kjærlighet, Captain Wenworth, men de skiltes fordi han ikke var god nok for familien. Nå kommer han tilbake fra sjøen, og deres gjenforening tvinger dem å se nærmere på det som førte dem fra hverandre.