Tags

, , , , , ,

Det er en ny, fin tirsdag med bøker på vent hos Beathes bokhylle.

Beathe spør om hvor mange bøker vi har lest av alle dem vi har deltatt med på boken på vent. Det er ikke så lenge siden jeg laget en slik liste; Som du her får link til. Det er ikke noe imponerende mange jeg har hverken lest eller skrevet om, nei.

Jeg håper på enda en dag ute i solen, men det er meldt tordenvær i ettermiddag så vi får se hva det blir til. Lese skal jeg uansett. Jeg jobber ikke på tirsdagene, noe som gjør at denne helgen ble en ekstra lang frihelg. Men det passet bare å lese på to av dagene, så i dag vil jeg ha lesedag.

(Vel. Jeg fikk akkurat vite at Pål, som for tiden sykler Norge rundt på sykkel kommer hit i dag og skal overnatte. Mannen min er med å hjelper til med hotellovernattinger mm. og på grunn av Norway Chess er alle hotellene i området fullbooket. De hadde fått rom til han på Bryne men i dag kom det mail om at de dessverre måtte gi rommet til betalende gjester. Så nå er jeg ikke like sikker på om det blir lesedag likevel).

Jeg skal likevel prøve å lese ut mnem i dag, og så er jeg litt usikker på hvilken jeg skal begynne på. Men en av dem som står lengst fremme i køen er denne;

Den ensomme polygamistenDen ensomme polygamisten av Brady Udall har jeg hatt på leselisten en stund, men nå har jeg endelig fått den med hjem fra biblioteket så da burde den kunne bli lest.

Fra forlaget;

Golden Richards, ektemann med fire koner og 28 barn, er langt inne i førtiårskrisen. Familien har vokst til et overdimensjonert minibaroni full av usikkkerhet og rivalisering, og han trekker seg lenger og lenger unna jo større problemene blir.Brady Udall forteller en tragikomisk historie om en dypt troende mann som, lammet av sorg og kravene fra jobben og familien, blir viklet inn i en affære som truer med å ødelegge fremtiden til hele familien.