Tags

, , , ,

Jeg samler RSS innlegg fra de bloggene jeg følger i Outlook og noen ganger går jeg litt tilbake i tid og ser på innlegg jeg ikke har hatt tid til å lese før. I dag vil jeg trekke frem to bibliotekblogger som tar for seg hva som skjer på biblioteket i motsetning til hvilke bøker de har lest. Den første har jeg nevnt før for noen år siden, men en god ting kan ikke gjentas for ofte!

Love the liberryForfatterne bak bloggen Love the Liberry er Marian og Amy som jobber i to ulike bibliotek i USA. Et typisk innlegg fra dem kan se slik ut;

Exactly whatEller kanskje slik:

1Den andre bloggen er Library shaming. De har som grunntanke å gi bibliotekarer et sted å få ut ting fra systemet. Feks når noen har vært frekke eller det er et eller annet som bare går en på nervene.

Librarian shamingSelv skriver de; The purpose is to give library folks a place to get things off their chest anonymously, and enjoy some commiseration from their peers. It’s meant to be fun, and we’ll try to keep it that way.

Typiske innlegg på Librarian shaming kan være;

1Eller;

2 Det er utrolig mye å lese på begge bloggene, og det er klart at mye av det er bibliotekarhumor. Men der er også mye humor for de som er glad i bøker. Begge anbefales 🙂