Tags

, , , ,

Det uler rundt hushjørnet og snør store filler. En deilig dag å være inne og lese på! Ikke minst en fin dag å bruke på bloggen og lese om hva andre leser for tiden. Samlingen av slike smakebiter finner du hos Flukten fra virkeligheten.

Selv leser jeg fjortende og siste bok i serien Skjebnesøstre av Natalie Normann. Endelig er vi kommet dit at alt skal løse seg, og jeg er spent på hvordan Normann kommer til å nøste opp i de ulike trådene. Boken heter Avsløringer og smakebiten er fra begynnelsen;

AvsløringerHjertet hamret i brystet. Noe i blikket hans skremte henne til margen.
– Å, som jeg kommer til å nyte å ta livet av deg, sa han og gliste.
Karen så seg desperat rundt i det halvmørke rommet. Det var ingen steder å løpe. Hun var fanget.

Fra forlaget:

Det er ikke bare Karen og Constanse som har ført sine nærmeste bak lyset – Malene, Constanses mor, har en skjult fortid. Og da hennes hemmelighet avsløres, får det store konsekvenser for mange flere enn henne selv …