Tags

, , , ,

Bokbloggeir har et morsomt boktema han kaller; Mitt tematips. Det er et tema hvor man skal finne en bokomtale en har fra før, eller lage en ny, som passer til ukens tema. Poenget er å få løftet frem i lyset bokomtaler kanskje ikke så mange har sett, eller fått med seg.

Denne uken er tematipset; En klapp på skulderen og Geir ønsker at vi skal dra frem innlegg andre forfattere har skrevet. Jeg måtte sette meg ned å tenke meg om, men så kom jeg på to innlegg om bøker jeg leste på grunn av hva bloggeren skrev. Og hvor jeg falt pladask for boken.

Det første innlegget er om De dødes tjern av Andre Bjerke, og er skrevet av Ina med bloggen I Bokhylla. Jeg leste boken De dødes tjern fordi Ina leser den hver påske og jeg ble nysgjerrig på hva som lokket henne tilbake. I samme jafs leste jeg to bøker til av Andre Bjerke og jeg er veldig glad jeg lyttet til Ina og på den måten fant en ny og fantastisk forfatter!

Det andre innlegget er om ungdomsboken Fred i tusen biter av Anneli Klepp. Dette innlegget finner du hos Nina med bloggen I Ninas Bokverden. Jeg falt så helt pladask for denne boken og har skrevet om den ved hjelp av mange sitater fordi jeg ikke fant egne ord. Den er en nydelig bok som absolutt flere bør lese!