Tags

, , ,

En ny søndag og en ny smakebit fra boken jeg leser. Dette er et boktema hos bloggen Flukten fra virkeligheten, hvor du også kan finne en masse smakebiter fra forskjellige blogger. Jeg fant frem Good Omens av Neil Gaiman og Terry Pratchett for å lese den på nytt. Jeg fikk så lyst å lese en god, men kjent, historie og da ble det den. Det er en virkelig morsom bok og en bok å kose seg med. Smakebiten er fra side 14;

It wasn’t a dark and stormy night.
It should have been, but that’s the weather for you. For every mad scientist who’s had a conveniant thunderstorm just on the night his Great Work is finished and lying on the slab, there have been dozens who’ve sat around aimlessly under the peaceful stars while Igor clocks up the overtime.

But don’t let the fog (with rain later, temperatures dropping to around eight degrees) give anyone a false sense of security. Just because it’s a mild night doesn’t mean that dark forces aren’t abroad. They’re abroad all the time. They’re everywhere.

I følge heksen Agnes Nutters profetier kommer verden til å gå under på lørdag, rett etter tetid. Uheldigvis er Antikrist på feil sted, The four horsemen of the apocalypse er ute og kjører motorsykkel, og representantene fra himmelen og helvete har funnet ut at de faktisk liker menneskerasen