Tags

,

Det er mandag og på tide å ta en titt på hva jeg har lest og hva jeg skal lese.

Denne uken har jeg ikke lest mye. Jeg har riktignok hatt det travelt, men jeg skylder allikevel på en bok; Kongen og gudene av Øyvind Myhre. Jeg skulle lese den til samlesing av norsk fantasy og skrive om den på fredag som kommer. Så jeg har prøvd, og prøvd og prøvd igjen å komme noen vei. Men oppdaget at jeg fant på alle mulige slags unnskyldninger for ikke å lese. Jeg fikk også nye spill til pc’n, så jeg har brukt helgen til å spille istedenfor å lese.

Alt dette sier meg jo at nå er det nok. Kongen og gudene blir merket avbrutt hos Bokelskere, og så blir det ikke noe innlegg fra meg på fredag. Boken handler om en konge på 600-tallets England som vil gå til krig mot den nye kristentrua. Men det var en fryktelig mengde navn, med stedsangivelser og lite handling i boken. Nei, ikke noe for meg!

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Bomb dem – Mikael Niemi
 • Kyss – Ted Dekker
 • Jakten på Vermeer – Blue Balliett

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Inn i elden – Aina Basso
 • Bomb dem – Mikael Niemi
 • Rimelig tvil – Chris Tvedt
 • Journal 64 – Jussi Adler-Olsen
 • Ildvitnet – Lars Kepler
 • Fare for gjentakelse – Chris Tvedt
 • Den rasende horden – Fred Vargas
 • Fanny Hill – John Cleland

Bøker jeg leser nå:

 • Ønsketyvene – Tracy Trivas
 • The ultimate Encyclopedia of Fantasy – David Pringle
 • Alkymistens bok – Adam Williams
 • Rolig ved midnatt – Denise Mina

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Rottejegeren – Chris Tvedt
 • Trollmannen fra Lublin – Isaac Bashevis Singer
 • Frihetens vinder – Louis Leveen