Tags

, ,

Godt Nytt År! Jeg håper du har hatt en fin nyttårs feiring og er klar for et helt nytt år. Og at dette året blir bedre enn det gamle på alle måter som betyr noe for deg!

I dag er det årets første utfordring fra bloggen Flukten fra virkeligheten; med “En smakebit på søndag”. I denne utfordringen skal en åpne boken en leser og finne et par setninger en kan dele uten å røpe for mye av handlingen. Videre legger en igjen en link til bloggen sin i inLinkz på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Jeg leser Cee Cee Honeycutts reddende engler og smakebiten er fra kapittel 7;

Jeg bare stod der og stirret tomt på tante. Hva skulle jeg si – at å leve sammen med mamma var omtrent like moro som å leve inneklemt i et skap sammen med en orkan?
Tante Tootie ble stille. Hun mønstret meg. «Vennen min,» sa hun og holdt meg under haken, «jeg vil ikke snuse i dine saker, men jeg tror vi må snakke litt om moren din.»
Jeg så vekk, «Ikke nå, vel?»
Hun nølte, så la hun hånden på skulderen min, «Nei. Men snart.»