Tags

, ,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg liker lister og jeg synes det er en fin måte å få oversikt over bøkene jeg leser. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Dette har vært enda en travel uke. Det ser ut til at ukene bare blir travlere frem mot jul, selv om jeg ikke føler det er så mye jeg skal. Denne helgen har vi hatt barnebarnet vårt her, og da er det helt andre ting en lesing som blir prioritert.

Bøker jeg leste forrige uke:

  • Vinterstengt – Jørn Lier Horst
  • Ildkorset 3; Mørke makter – Frid Ingulstad
  • Heksesot – Kari Sverdrup
  • Ildkorset 4; Nådeløse netter – Frid Ingulstad
  • Fragile things – Neil Gaiman

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

Sagaen om Belgarion – David Eddings (5 bøker)

Bøker jeg leser nå:

  • Theodore Boone – John Grisham
  • Ukjent soldat – Väinö Linna
  • Ildkorset 5; Hemmelighetens hus – Frid Ingulstad

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

  • Ukjent soldat – Vaino Linne
  • Ildkorset 6; Gjensyn i grålysningen – Frid Ingulstad