Tags

,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg liker lister og jeg synes det er en fin måte å få oversikt over bøkene jeg leser. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Dette har vært en travel uke og i helgen passet jeg barnebarnet mitt og hadde mannen min i Oslo. Det gjorde at det ikke var tid til å lese noe særlig. Jeg skulle også ha skrevet om Sult av Knut Hamsun i går, men det innlegget får komme i senere i dag.

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Da jeg reddet verden – Lene Ask
 • Hitler, Jesus og farfar – Lene Ask
 • Sannhetens øyeblikk – Lisa Scottoline
 • Sult – Knut Hamsun

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Da jeg reddet verden – Lene Ask
 • Hitler, Jesus og farfar – Lene Ask
 • Lakunen – Barbra Kingsolver
 • Jeg vil ikke dø, jeg vil bare ikke leve – Ann Heberlein

Bøker jeg leser nå:

 • I vargens tid – George R.R. Martin
 • Gaven – Cecelia Ahern

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Den franske løytnants kvinne – John Fowles
 • Krystallslottet – Jeannette Walls
 • Dagbok for i morgen – Cecelia Ahern