Tags

,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg har bestemt meg for også å prøve på å organisere lesingen min på denne måten. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Nå er jeg hjemme en uke før jeg drar på en ny ferietur. jeg fikk lest litt i sist uke, men ikke i så mye som jeg fikk lest første uke i ferien. Nå når jeg er hjemme igjen ser det ut til at det er ørten andre ting som burde gjøres før jeg kan sette meg ned med en bok!

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Gravlunden i Praha – Umberto Eco
 • Mannen som ikke var morder – Hjort & Rosenfeldt
 • Glassblåseren fra Murano – Marina Fiorato
 • Noen vet – Trude Teige
 • Svart engel – Kjell Ola Dahl

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

 • Talismanen – Stephen King og Peter Straub
 • Når ein først skal skyte nokon – Arnfinn Kolerud

Bøker jeg leser nå:

 • Banemann – Elin Brodin/Henning Hagerup
 • Den franske løytnants kvinne – John Fowles
 • Paganinikontrakten – Lars Kepler

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Den afrikanske farm – Karen Blixen
 • På høye hæler over Grønland – Siri Østli
 • Det lange farvel – Raymond Chandler