Tags

, , , , ,

Vidar med bloggen Vidarius gjesteblogger om hendelsene som rystet landet vårt 22. juli 2011:

Terrortragedien er vel i alles tanker i disse tider. Vi er hardt rammet men ikke lammet. På alle sosiale medier viser folk sin støtte og omsorg. Mange melder seg inn i støttegrupper på Facebook og sender meldinger til sine kjære.

Hele verdens øyne er rettet mot Norge som nasjon. Selv Barack Obama uttalte «vi er alle norske». Dette varmer selvfølgelig, men kulden som vi alle kjenner i ryggmargen vil være der i lang tid fremover. Vi skal reise oss, for ingen skal noen sinne få rokke ved vårt demokrati og våre verdier

Vi må stå sammen og trøste hverandre og vise omsorg for alle som er rammet i denne tragedien. Sammen skal vi komme oss gjennom dette sterkere og stoltere enn før. Forhåpentligvis med større samhold og omsorg for oss selv og de rundt oss.

Gud velsigne dette landet og det norske folk!