Tags

,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg har bestemt meg for også å prøve på å organisere lesingen min på denne måten. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Jeg er på ferie så jeg får ikke lest så mye om dagen, men prøver å ta det igjen om kvelden.

Bøker jeg leste forrige uke:

  • Kollektivt selvmord – Arto Paasilinna
  • En kort historie om traktoren i Ukraina – Marina Lewycka
  • Farvel, min elskede – Raymond Chandler
  • Ingenting å angre på – Trude Marstein

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

Bøker jeg leser nå:

  • Shaman’s crossing – Robin Hobb
  • Den franske løytnants kvinne – John Fowles
  • Tilgi meg – Harlan Coben

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

  • Shaman’s crossing – Robin Hobb
  • Den franske løytnants kvinne – John Fowles