Tags

, , , , , ,

Denne helgen var jeg på Kvinnekonferanse i Kristiansand. For andre år på rad deltok mor og jeg på konferansen til Kvinner i Nettverk. Vi hadde en fantastisk helg, så fantastisk at det er vanskelig å sette ord på det, men vi fant ut at det føltes som å stikke «støpselet» vårt inn i stikkontakten og bli ladet opp fullstendig!

Taler på denne konferansen var blant annet Linda Bergling, Vivian Hibbert og Gwen Shaw. Gwen Shaw er 86 år gammel og tidligere misjonær i Kina, en fantastisk dame!

Jeg prøvde å ikke blakke meg fullstendig på bøker dette året (jeg måtte låne penger av mor i fjor!) Det er utrolig med bøker en skulle ha lest! (Eller ønsker å lese). Men det ble 5 bøker og et nydelig maleri på meg likevel! Jeg kjøpte blant annet Kjærlighetens fem språk, Forbønn – mer enn bønn,  Bønnens privilegium, Lengsel etter gjennombrudd og Bibelbønn. Det er kanskje ikke så vanskelig å se hvilket tema jeg er opptatt med for tiden!

En av sangene vi sang flest ganger på konferansen var What the Lord has done in me. Jeg har fått sangen totalt på hjernen og nå deler jeg den videre med deg!