Tags

, , , , , ,

Flådd av frisøren og Levende torsk i skriver er to humorbøker skrevet av de to norske forfatterne Jaran Dammann og Petter Ruden. Disse to har samlet sammen utklipp fra aviser over flere år og nå gitt dem ut til vår alles fornøyelse. De har også gitt ut bøkene; Vi er plutselig tilbake og Vi har pissa i frysern, men de har jeg ikke fått lest enda.

 

 

 

 

 

 

 

Det er ikke så mye en kan si om disse bøkene, utenom å vise deg hvor morsomme de er. Men først noen ord fra forlaget:

Underholdende lesning! «I løpet av de siste to årene er nær 800 leger blitt påkjørt og drept i jernbanesporet. Disse dyretragediene er også en stor belastning for NSB.» Hallingdølen 23. mars, 1982 Klippene som er samlet i bokform er sakset fra ulike norske aviser og ukeblader gjennom de siste 25 årene. Noen ganger er det ikke lett å vite hva som er trykkfeil og hva som faktisk har skjedd. Resultatet er uansett veldig underholdende lesning.

Og noen ganger har forfatterne lagt til en kommentar: