Tags

, ,

street art Fin DAC

av Fin DAC

Jeg er en stor fan av Street art. Det finnes så mange grå betongklosser og bygninger, veidelere, vegger og kantstein som hadde hatt godt av litt dekorering. Det burde vært lov til å male på dem – og da mener jeg male eller kanskje også grafitti, men absolutt ikke tagging. I noen land har de tatt konsekvensen av at folk blir triste av disse grå kolossene og de lar kunstnere dekorere ulike steder. Bloggen Street Art Utopia samler bilder av slik Street art, og her er noen av de flotteste bildene.

street art

Avondale, South Carolina, USA

Adam Fintan Switzer

av Adam Fintan Switzer

street art

Yarn Bombing / Guerrilla Crochet

street art

 

street art

Monotremu Timisoara, Romania

street art

Santiago, Chile

David Walker

street art

street art

street art

Tasso

street art

Nomerz, Russia

Og til slutt et mer offisielt planlagd maleri;

street art

Ashop, Montreal