Tags

, , ,

Som tidligere nevnt er mannen min og jeg i gang med århundrets slankekur. Og som tidligere nevnt blir dette et slankeinnlegg på en bokblogg, ja, ja. Det skjer imidlertid ting jeg bare må dele!

Det går veldig bra med slankingen vår og vi har endelig funnet det produktet som passer for oss. Vi bruker Camp Kilo Kickstart, hvor en bare skal holde seg til pulver og vann. Vidar har tatt av 43 kilo, noen som er helt utrolig. Så utrolig at han nå blir brukt i reklamen for Camp Kilo, sammen med to andre.

I går, i dag og i morgen finner du bilder av Vidar på fremsiden av Dagbladet. Og siden dette innlegget kommer til å vare lenger enn de tre dagene har jeg limt inn reklamen her:

Camp Kilo

Fantastisk, ikke sant? (PS: det er jeg som har tatt begge bildene).

Vi har begge to hatt en del ekstra kilo som vi har prøvd å få av på ulike måter. Camp Kilo har vist seg å være den letteste og beste måten for oss, selv om jeg må innrømme at jeg av og til har lyst på noe å bite i. Etter at kuren er ferdig har vi tenkt å spise lav-karbo mat og det er det kokeboken Viadr skriver på skal inneholde. Vi begge tror at lav-karbo er den beste måten å holde vekten på etter en slanke kur og at det er det beste for helsen.

Vidars kamp mot kiloene kan du følge på bloggen hans; Vidarius